Echipament de sala dama. Colanti si imbracaminte modelatoare

haine elegante

Cu toate acestea, frigul nu poate pătrunde. Caciulile din materiale de inalta calitate te mențin cald și te motivează. Vara sau la sală, pantalonii scurți și cămășile funcționale sunt suficiente.

Îmbrăcăminte de antrenament de susținere pentru mai multă performanță

Obțineți noi reușite personale pe bandă de alergat sau bateți-vă adversarul la un joc de fotbal: în sport este întotdeauna important să vă îmbunătățiți performanța.

Un amestec textil bun este esențial pentru aceasta. Dar de ce anume? Deseori petreci ore întregi în hainele de fitness, sub care se acumulează transpirația care este eliminata printr-un sistem de ventilatie – una dintre cele mai mari realizări și o necesitate pentru îmbrăcămintea dvs. modernă de antrenament.

Pantaloni de antrenament pentru sportivi cu cerințe ridicate

Dacă ești implicat activ în sport, probabil știi cât de important este să porți îmbrăcămintea potrivită. Pantalonii de antrenament sunt o componentă esențială, astfel încât să vă simțiți confortabil în timpul antrenamentului , indiferent de ce fel.

Există pantalonii potriviți pentru fiecare sport. Pentru o sesiune de jogging relaxată, sunt suficienti pantalonii de trening confortabili, cu o centură elastică dintr-un amestec de bumbac-elastan, care vă oferă o bună libertate de mișcare.

Astfel de variante sunt disponibile in doua variante: scurti și lungi. Pentru un antrenament mai greu, cel mai bine este să vă asigurați că pantalonii sunt respirabili și se usucă rapid.

De exemplu, unele modele au așa-numita funcție Climacool, care vă oferă o senzație rece și în același timp de uscat. Dacă alegeți colanți, care sunt pantaloni sport foarte strâmți, asigurați-vă că cusăturile sunt aplatizate pentru a preveni frecarea pe piele.

Zonele de compresie sporesc confortul și mai mult. În plus, pantalonii de antrenament strânși sunt perfect adaptați la anatomia masculină sau feminină, astfel încât să vă simțiți confortabil.

Ce pantaloni de antrenament este cel potrivit?

Pe lângă tipul de sport pe care îl practici, este crucială și întrebarea dacă ai tendința să faci mișcare în interior sau în aer liber.

Versiunea scurtă a pantalonilor de antrenament este adesea suficientă pentru interior, dar dacă sunteți afară, atunci pantalonii trebuie să vă poată proteja de vânt și de vreme.

Desigur, nu aveți neapărat nevoie de pantaloni pentru fiecare sport – există și modele pe care le puteți purta atât pentru ciclism, cât și pentru jogging, de exemplu.

În plus, pantalonii tăi trebuie să se potrivească gustului tău – îți place să fii acoperit și rezervat? Atunci cel mai bine este să alegeți pantaloni inchisi la culoare pe care îi puteți combina perfect. Dacă culorile strălucitoare corespund gustului dvs., există o varietate de pantaloni de antrenament cu culori vii, cu modele grozave sau doar accente izbitoare.

Vei atinge obiectivul cu pantalonii de antrenament potriviti

Indiferent dacă este fotbal, baschet sau fitness – îmbrăcămintea potrivită vă poate motiva, de asemenea, să vă stabiliți obiectivele mai inalte. Selecția diversă a producătorilor nu lasă de dorit.

Fie că alegeți pantaloni de antrenament cu sau fără buzunare, cu fermoare sau fara, o croială strânsă sau liberă, asta depinde de gustul vostru.

Tricouri de antrenament: elemente de bază funcționale pentru sport și agrement

Oricine face sport activ știe cât de importantă este îmbrăcămintea de înaltă calitate pentru succesul în antrenamente și competiție. Cămașile moderne de antrenament nu numai că asigură un climat optim al corpului, datorită construcției lor speciale, dar te sprijină și în timpul antrenamentelor dificile.

La noi veți găsi modele de la producători renumiți care garantează o calitate ridicată și un confort maxim. Și pentru că multe mărci știu că sportivii ambițioși apreciază un aspect la modă atunci când fac sport, multe modele au designuri speciale care te fac atrăgător oriunde faci sport.

Cămașa de antrenament: bumbac sau fibre sintetice? Care sunt diferențele?

Cămașele moderne de antrenament sunt confecționate din diferite materiale, care diferă semnificativ prin proprietăți. Mulți producători se bazează pe bumbac de înaltă calitate în producția lor.

Fibrele naturale obțin o senzație moale și o permeabilitate ridicată a aerului și vă garantează o gestionare optimă a umidității în timpul sesiunilor de antrenament intens. Cămașele de antrenament din bumbac sunt o alegere deosebit de inteligentă.

Aceste fibre mixte sunt la fel de moi ca bumbacul clasic, dar se usucă mult mai repede. În acest fel, corpul tău rămâne întotdeauna uscat în timpul sportului și după antrenament cămașa ta este gata de utilizare din nou după o scurtă perioadă de uscare.

Fabricate din fibre sintetice, cum ar fi poliamida sau poliacrilica, sunt perfecte pentru toți sportivii de anduranță și în aer liber. Fibrele sintetice au o greutate redusă, stau ușor pe piele și sunt extrem de rezistente. În acest fel, cămășile de antrenament din fibre sintetice sunt ideale pentru jogging, ciclism și alpinism.

Cămăși de antrenament: caracteristicile inovatoare asigură și mai mult confort

Producătorii de modă sportivă se bazează pe funcții practice pentru cămășile de antrenament care vă oferă servicii valoroase în timpul antrenamentului și competiție.

Acestea includ, de exemplu, cusături extra-plate care previn presiunea dureroasă și punctele de frecare, precum și iritarea pielii atunci când sunt purtate pentru o perioadă mai lungă de timp. Manșetele cauciucate împiedică alunecarea atunci când vă deplasați rapid.