Geanta plaja din paie sau din rafie. Top posete de firma

Vara este aici și odată cu ea vine și sunetul râsului celui mai bun prieten al tău. Mergeți cu toții la plajă pentru a vă distra la soare și pentru a vă bucura de distracția voastră preferată.

Nu vă uitați însă geanta de plajă! Aceste mici ajutoare sunt perfecte atunci când trebuie să cari toate lucrurile ude, nisipoase și sărate și să le duci acasă cât mai repede.

Pentru a ști ce să împachetezi, ia în considerare mai întâi nevoile tale. Geanta de plajă de care aveți nevoie va depinde de cât de mult spațiu aveți nevoie, de cât de grele sunt obiectele umede și de nivelul de protecție de care aveți nevoie. 

Geanta din piele este un simbol al modei. Iar gențile de plajă din paie sunt alegerea ideală pentru vară. În acest sezon, o nouă gamă de genți de paie confortabile, durabile și șic a ajuns pe piață. Disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri care se potrivesc oricărui buget, nu este nevoie să sacrificați stilul doar pentru că vă aflați pe plajă.

Unele dintre noile modele includ genți de paie crossbody, genți de umăr din paie, rucsacuri din paie și chiar coșuri din paie. Cu aceste stiluri noi și îndrăznețe, nu ducem lipsă de echipament de vară distractiv și accesibil. Așa că, dacă vrei să îți aduci stilul de plajă la următorul nivel, pune mâna pe una dintre aceste genți de paie șic!

O geantă de plajă din paie este un accesoriu frumos pentru plajă, sau pentru o zi însorită la piscină. Cu toate acestea, este important să știți cum să aveți grijă de o geantă de paie. Am învățat ceea ce poate părea de bun simț, dar este important să ne amintim că geanta de paie este delicată.

De exemplu, nu așezați punga de paie pe o suprafață ascuțită sau aspră, deoarece aceasta va face ca paiul să se sfărâme. Un alt sfat este să depozitați întotdeauna punga de paie într-un spațiu închis, cum ar fi într-un sertar, iar atunci când o scoateți, aveți grijă pentru că se pot forma riduri.

După o zi lungă de muncă, meritați o baie în piscină sub stele, urmată de o cină cu homar pe plajă. Gențile de plajă sunt modul perfect de a vă împacheta lucrurile esențiale și de a le păstra organizate. Primul lucru pe care trebuie să-l împachetați este prosopul.

Îl poți lega în partea de sus a genții și îl poți glisa cu ușurință atunci când ești gata să te usuci. Apoi, împachetează-ți crema de protecție solară, ochelarii de soare și șlapii.

Păstrează-ți pălăria de soare, care poate fi utilă în zilele foarte însorite, și un tricou și pantaloni scurți în plus în geantă, în cazul în care se întâmplă să lași ceva acasă. Împachetarea lucrurilor esențiale pentru ziua ta la plajă este ușoară cu o geantă de plajă din paie.

Care este culoarea ta preferată din colecția de genți de plajă din paie? Vă lăsăm să decideți singuri, dar ceea ce vă putem spune sunt caracteristicile genților de paie. Primul lucru pe care îl veți observa este cât de ușoare sunt.

Gențile de plajă sunt concepute pentru a ține obiecte mari, cum ar fi prosoapele și hainele, dar pentru că gențile sunt atât de ușoare, nu se vor simți grele. Următorul lucru pe care îl veți observa este versatilitatea. Culorile și modelele strălucitoare fac să fie foarte ușor să asortezi geanta de plajă cu celelalte articole pe care le aduci în ziua ta la plajă.

O geantă de plajă din paie poate fi un accesoriu excelent pentru orice vacanță la plajă. Cu partea superioară închisă și partea inferioară deschisă, o geantă de plajă din paie oferă un loc excelent pentru a depozita articole precum crema de protecție solară, ochelarii de soare, sticlele de apă și jucăriile copilului dumneavoastră, păstrând totul la îndemână.

Cea mai bună geantă de plajă pentru bunurile tale este una care are mult spațiu pentru tot ce ai putea avea nevoie în timp ce ești la plajă și ar trebui să fie, de asemenea, ceva ușor pe care îl poți transporta confortabil. Acest tip de geantă este adesea denumit geantă de plajă din paie.

Împachetarea pentru o vacanță la plajă este o chestiune destul de simplă. Nu poți să bagi prea multe în ea și, dacă nu plănuiești să-ți petreci tot timpul în costum de baie, ar trebui să poți supraviețui câteva zile departe de casă cu cele esențiale.

Bineînțeles, ce lucruri esențiale veți împacheta va depinde foarte mult de ceea ce este ideea dumneavoastră despre o zi perfectă la plajă. Dacă ești genul căruia îi place să petreacă ore întregi citind pe malul mării sau alergându-ți copiii în jurul valurilor, vei dori să împachetezi o mulțime de gustări și o sticlă de apă reutilizabilă. 

Datorită sezonului de plajă, gențile de plajă din paie sunt un element indispensabil în dulapul fiecărei fete. Gențile de plajă sunt minunate pentru că pot transporta totul, de la necesitățile tale la descoperirile tale preferate de vară.

În plus, ele vin într-o varietate de forme, dimensiuni și culori pentru a se potrivi cât mai bine proprietarilor lor. Cu toate aceste caracteristici uimitoare, ce mai aștepți? Ia-ți propria geantă de plajă din paie și bucură-te de timpul petrecut la plajă.