Stiluri vestimentare la moda in 2021. Haine clasice boho chic

Așadar, suntem în prima zi a noului an și vrem să începem acest nou an cu o impresie bună la locul de muncă! Așadar, cum se procedează pentru a menține o impresie bună în calitate de office manager? Multă lume ar putea spune: “nu te preocupa de lucrurile mărunte”. Ei bine, nu atât de repede! Există unele aspecte pentru care merită să transpirăm. De exemplu, să vă asigurați că codul dvs. vestimentar este respectat. Mai exact, pentru femei, asigurați-vă că ținuta lor este adecvată pentru birou.

Puteți folosi atât un limbaj formal, cât și unul informal, dar trebuie să păstrați un ton profesional. Cum să te îmbraci ca un profesionist în stil clasic Există multe variații ale aspectului profesional clasic și vă puteți îmbrăca în acest fel fără a fi prea monoton. Există costumul puternic, costumul croit și costumul cu fustă croită.

Este ușor să mergi la serviciu într-o ținută complet albă sau neagră și totuși să te plictisești de hainele tale. Iată câteva variante la ținuta clasică. Costumele-pantalon: Asortați costumul cu o fustă în aceeași culoare și material. Dacă purtați negru, înlocuiți fusta neagră simplă cu pantaloni. Dacă purtați pantaloni bleumarin, înlocuiți fusta bleumarin. Această variantă funcționează și cu ținutele complet albe sau negre.

Palete cromatice vestimentare la moda pentru femei

Culoarea nu este doar decorativă, ci poate fi un factor psihologic puternic, cu o influență profundă asupra stării de spirit. Este un considerent important atunci când alegem culorile pentru hainele pe care le purtăm – culorile pe care alegem să le purtăm vor afecta modul în care ne simțim și acționăm. De exemplu, cei care se simt deprimați sau anxioși pot descoperi că purtarea nuanțelor de albastru, verde sau verde-vișiniu le sporește starea de spirit și le dă energie.

În ultimii ani, industria modei a explorat legătura dintre culoare și starea de bine, mărcile încorporând psihologia culorilor în procesul de design pentru a ajuta oamenii să se îmbrace pentru succes și atracție. În cadrul unui studiu, femeile care au purtat roșu timp de o lună s-au simțit mai alerte, mai încrezătoare și mai dominante decât atunci când au purtat alte culori.

Poate fi dificil să rămâi în ton cu moda, având în vedere că există atât de multe culori, modele și stiluri de îmbrăcăminte diferite. Acesta este motivul pentru care codul de culori al hainelor poate fi un factor decisiv în ceea ce privește ceea ce doriți să purtați. Regula de bază este ca paleta ta să aibă trei culori: o culoare caldă, o culoare rece și o culoare neutră.

Astfel, vă va fi mai ușor să vă alcătuiți o garderobă care să fie coerentă și elegantă. Există o mulțime de reguli atunci când vine vorba de asortarea culorilor, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți: Păstrați-vă paleta de culori aproape de tonul natural al pielii dumneavoastră. Nu purtați o culoare caldă cu o culoare rece lângă ea. 

Imbracamintea boho chic din nou la moda

Ce gură de aer proaspăt să vezi că look-ul boho chic revine în această toamnă. După o iarnă lungă și friguroasă, este reconfortant să știm că nu trebuie să ne mai ascundem sub pulovere grele. Aspectul boho, sau boemian, este o tendință relaxată și casual care a revenit la modă. Ce se regăsește în garderoba boho chic?

Stilul boem, sau boho, se bazează pe straturi și culoare. Boema este despre amestecarea texturilor, cum ar fi mătasea brută, dantela și cardiganele din lână. Cheia este să nu te temi de culoare și să pui laolaltă atât piese feminine, cât și masculine.

Sezonul boho chic a sosit în sfârșit. Ceea ce înseamnă mai puține straturi, mai multe gâturi goale și un accent pe siluetele stratificate. Tendința boho chic își are originea în anii 1940 și a revenit în modă. În anii 1940, din cauza unui război mondial, cel mai răspândit stil minimalist a fost făcut să fie modest și androgin și creat pentru vremuri de luptă financiară.

În zilele noastre, odată cu disponibilitatea resurselor, stilul boho chic tinde să fie feminin, de inspirație boho și boemian. Toate aceste caracteristici ale stilului boho chic sunt esențiale pentru a stăpâni tendința boho chic.

Haine simple si elegante dama

Obținerea acelui look chic poate fi mai ușor decât crezi. Nu căutați mai departe de dulapul dvs. pentru piese versatile care pot fi combinate cu alte articole. Poartă un blazer negru și pantaloni rochie negri sau bleumarin la un interviu sau la o întâlnire de garderobă.

Adăugați un strop de culoare strălucitoare cu un sacou cu nasturi roșii sau roz, sau fiți îndrăzneață cu un blazer cu imprimeu floral. O rochie neagră cu detalii din dantelă este potrivită pentru o seară de întâlnire. Un costum croit este o alegere profesională de toamnă care vă va ține de cald în lunile de iarnă.

Dorim să facem garderoba ta la fel de simplă și elegantă ca și tine. Cu selecția noastră extinsă de modă pentru femei, avem ceva pentru toată lumea. Fiecare femeie merită haine care sunt simple, elegante și rafinate. Pentru asta suntem noi aici.

După ce vă veți uita pe site-ul nostru, veți vedea că avem rochii, fuste și pantaloni pentru toate anotimpurile. Toate sunt modeste și concepute de femei, la fel ca mine. Pentru a fi profesionistă, aș vrea să mă concentrez mai degrabă pe eleganța hainelor decât pe simplitate.

Stilul vestimentar casual potrivit persoanelor dinamice

Îmbrăcămintea casual este perfectă pentru cei care sunt mereu ocupați cu viața! Așadar, dacă doriți să arătați elegant și să fiți elegant fără să petreceți mult timp cu ținuta, atunci casual este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Chiar dacă este o alegere simplă, te poți îmbrăca casual în multe moduri diferite, astfel încât să te simți proaspătă în fiecare zi. Pentru a rămâne la modă și modernă, aruncați doar o privire la următoarele sfaturi.

Un stil vestimentar casual pentru persoane dinamice. Care este ținuta perfectă pentru persoanele care sunt mereu în mișcare? Pentru cei cărora le place să își petreacă zilele în mișcare și să fie la înălțime? Pentru cei care vor să arate un pic mai multă personalitate cu hainele lor?

Stilul casual, după cum îi spune și numele, este pentru cei cărora nu le place să se încurce în haine pretențioase. Este pentru cei cărora le place să se simtă confortabil și să facă o declarație cu ceva mai multă personalitate.

Costume clasice deux pieces pentru tinute formale

Se pare că vremurile s-au schimbat de la costumele de altădată. Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni caută un costum cu un aspect cât mai elegant, iar costumul este purtat din ce în ce mai puțin la ocazii formale. S-au dus zilele în care costumul era îmbrăcămintea de bază pentru un bărbat care trebuie să se îmbrace elegant.

Astăzi, un costum care costă între 500 și 600 de dolari este considerat scump, iar oamenii optează adesea pentru un costum de închiriat sau un smoching. Acest lucru le oferă libertatea de a se îmbrăca elegant pentru evenimentul lor și de a se distra de minune, apoi de a returna costumul – sau de a-l arunca la gunoi. Cu toate acestea, există încă persoane care apreciază manopera care a intrat în costumul respectiv și sunt dispuse să plătească pentru aceasta.

O parte importantă a garderobei oricărui bărbat este un costum de calitate. Costumul constituie baza ținutei formale și puține lucruri în viață necesită o înfățișare la fel de îngrijită și profesională ca la un interviu de angajare. Așadar, cum se alege costumul potrivit? În primul rând, este important să vă gândiți ce tip de costum vă va formaliza ținuta în mod corect.

Un smoching este un costum dintr-o singură piesă, în timp ce un costum clasic este din două piese. În general, un smoching se poartă atunci când vă aflați într-o atmosferă formală, iar un costum atunci când vă aflați într-o atmosferă mai modestă. Un costum este întotdeauna alcătuit dintr-un strat interior și un strat exterior.